Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Агнешко в сол

Източник: Thinkstock / Guliver
Добави в Моят Кулинар
Сезон:пролет
Кулинар:
Рейтинг: 2.6
(базиран на 5 отзива)
време
30 мин.
порции
Промени
Начин на приготвяне
  • 1 В голяма тенджера изсипете 1/3 от солта
  • 2 Поръсете я с половината от мащерката
  • 3 Месото поръсете с останалата мащерка и също го сложете в тенджерата
  • 4 Покрийте го изцяло със солта
  • 5 Напръскайте с малко вода и покрийте с капак
  • 6 Сложете ястието във фурната за около 20 минути на 240 градуса
  • 7 След това махнете солта, нарежете месото и наредете в плато за сервиране
  • 8 Гарнирайте ястието с печени червени чушки със зехтин.
Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Млечен крем с гарнитура
    15 мин.
  • Треска, панирана с бира
    15 мин.
  • Нудълс със сирене
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
  "Солта е създадена от най-чистите родители: слънцето и морето." Питагор  
  • Всеки ще се зарадва на подобна изненада, щом има шоколад!
  • Сладките салами са едни от най-вкусните десерти :)
  • Зелник, ама най-лесният на света!
  • А какво е есента без тиквените сладкиши?
  • Картофки, ама по-така ;)
По време на изпит по кормуване: - Достатъчно, госпожо, вие не издържахте изпита! - Но аз още не съм започнала?! Даже не съм хванала...