Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Бавно печено агнешко бутче

Бавно печено агнешко бутче
Източник: lubagrancharova
Добави в Моят Кулинар
Тип ястие:основно
Националност:българска кухня
Празник:Гергьовден
Кулинар:
Рейтинг: 0
(още не е оценена)
време
> 90 м.
порции
Промени
Рецептата е лесна
Начин на приготвяне
  • 1

    Смесете сол, черен пипер, сока и кората от лимона и сухия чесън. Натъркайте месото и оставете да се маринова 1 час.

  • 2

    В тава разтопете олиото и маслото и запържете месото от двете страни да се получи златиста коричка.

  • 3

    Поставете тавата с месото в предварително загрята фурна, сипете 1 ч.ч. вода и клонките розмарин. Оставете месото да се пече на 150 С. 

  • 4

    От време на време обръщайте месото. Ако водата се е изпарила, доливайте, но съвсем малко.

  • 5

    Печете, докато кокалът се отдели от месото. 

продукти
Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Млечен крем с гарнитура
    15 мин.
  • Треска, панирана с бира
    15 мин.
  • Нудълс със сирене
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
  "Солта е създадена от най-чистите родители: слънцето и морето." Питагор  
  • Ароматни, плодови мъфини за съботна закуска
  • Зелник, ама най-лесният на света!
  • Време е за канелените сладкиши с орехи
  • Малки кашкавалени соленки :)
  • Телешко месце с гарнитура от авокадо, картофки и свежа салата
Митница на летището в Амстердам. - Каква е целта на посещението ви в Холандия? - Да пушим трева и да посетим Червените фенери. - Да,...