Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Баница в тиган

Баница в тиган
Източник: Turkish Food And Recipes
Добави в Моят Кулинар
Рейтинг: 5
(базиран на 1 отзив)
време
30 мин.
порции
Промени
Рецептата е лесна
Начин на приготвяне
  • 1

    Намаслете тиган с 1 ч.л. зехтин. Сложете корите за баница, като ги оставите да излизат и отстрани.

  • 2

    В купа смесете млякото, яйцата и ¼ ч.ч. зехтин.

  • 3

    Натрошете сиренето върху корите равномерно. След това залейте с млечната смес и съберете корите, за да може баницата да се покрие отвсякъде.

  • 4

    Печете баницата в тиган на средна температура. След като стане златистокафява, я обърнете, за да се получи същия ефект и от другата страна.

  • 5

    След като стане готова, пренесете баницата в чиния и я сервирайте топа. Нарежете на парчета като пица.

продукти
Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Млечен крем с гарнитура
    15 мин.
  • Треска, панирана с бира
    15 мин.
  • Нудълс със сирене
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
  "Виното става по-добро с възрастта. Колкото повече остарявам, толкова повече го оценявам." Анонимно  
  • А какво е есента без тиквените сладкиши?
  • Сладките салами са едни от най-вкусните десерти :)
  • Малки кашкавалени соленки :)
  • Време е за канелените сладкиши с орехи
  • Ето и няколко варианта за мекици, за да не се чудите какво да си приготвите за закуска
Има ли хапчета против глад? - Има, но са много големи! - Нищо, как се казват? - КЮФТЕТА !