Тиквичката се настъргва на едро редне заедно с кората. Лукът се почиства и нарязва на ситно. Задушават се в загрято олио с 2 с.л. вода, докато омекнат, след това се оставят да изстинат.
В купа се разбъркват яйцата. Към тях се добавят натрошеното сирене и нарязания на ситно пресен копър. Добавя се и сместа от тиквички и лук. Всичко се разбърква добре.
Вземат се две кори. Мажат се с разтопено масло. Слага им се по 3-4 с.л. по цялата кора. След това се навива на руло. Така се процедира с всичките кори и плънка.
Редят се в намаслена тава. Отгоре отново се поливат с олио и се поръсват с ким (или мак). Пече се в загрята на 180 С фурна около 30 минути.
* По желание се поднася с чесново кисело мляко.