Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Барманите споделят...

по статията работи: | 27 декември 2012 Прочитания: 1203
Любопитни случки от новогодишната нощ
Барманите споделят...
Източник: Photl

Има едни определени професии (и работни места), в които човек може да се нагледа на какви ли не чудесии. Таксиметровите шофьори и барманите със сигурност имат един огромен запас от истории и случки, изследващи в дълбочина човешката психология... и лудост. Нас по-скоро ни интересуват вторите.

 

На един определен ден от цялата година, лудостта е в своя вихър и наистина не знаеш какво да очакваш от хората. Разбира се, че става въпрос за новогодишната нощ, по време на която нощните заведения се превръщат в същинска циркова арена.

 

Убедени сме, че забавните (за нас) истории имат съвсем различна гледна точка от другата страна на бара. Ето защо решихме да потърсим, из Мрежата, споделени любопитни „бармански“ случки от 31 декември. Съвсем скоро пък може да направим и свое лично проучване.

 

Барманът Джоел Тейтелбаум споделя как, по време на работа в една много натоварена новогодишна нощ, видял зад бара една от клиентките си. Не да задига бутилка с шампанско, а да приема поръчки на своя собствена воля. Човекът, леко притеснен, се опитал да я върне на мястото й, при което тя му отговорила: „Спокойно... И аз съм барманка!“

 

Барманката Елизабет Пауъл пък разказва как забелязала двойка да влиза в тоалетната, пригодена за инвалиди, и да не излиза от там в продължение на много минути. Чукала Елизабет по вратата, чукала, никой не отварял. По-късно същата нощ се установило, че умивалникът във въпросното WC бил счупен.

 

Линдзи Крюгер има друга история, повече в духа на Коледа, въпреки че се случва именно на връх Нова Година. В ресторанта, в който била на смяна на 31 декември, нямало много посетители, с изключение на две млади двойки, заели едно сепаре. За огромна изненада на работещия персонал, клиентите заявили, че въобще не възнамеряват да напуснат ресторанта... А да останат и заедно с него да посрещнат Нова Година! И ето така се зародили няколко нови приятелства.


още по темата


Лорън Латроп Уилям разказва как, по време на въпросната нощ в своя бар, видяла двама подпийнали младежи да се бият с мечове. Разбира се, не с истински мечове... А с две бутилки много скъпо уиски. Накрая и двете (бутилки) се озовали на пода, на парченца. Какво ли не правят с мъжете тези „Междузвездни войни“!

 

Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Млечен крем с гарнитура
    15 мин.
  • Треска, панирана с бира
    15 мин.
  • Нудълс със сирене
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
  "Виното става по-добро с възрастта. Колкото повече остарявам, толкова повече го оценявам." Анонимно  
  • Малки кашкавалени соленки :)
  • А какво е есента без тиквените сладкиши?
  • Време е за канелените сладкиши с орехи
  • Сладките салами са едни от най-вкусните десерти :)
  • Всеки ще се зарадва на подобна изненада, щом има шоколад!
Програмист отваря хладилника, вади пакетче масло и чете - "Масло 72%". Връща го веднага и казва:- Скоро ще е готово!