Крем Оле приготвям с 350 гр. прясно мляко, като разбивам около 2 минути с миксер.
Бял крем: Приготвям го в блендер. Слагам 1 пакетче крема сирене, 1/2 пакетче масло, пудрата захар и сметаната. Разбивам хубаво.
Домашен течен шоколад: В друг съд слагам на котлона 1/2 пакетче краве масло, 1 чаша захар и много малко прясно мляко, 4 с.л. какао. След като се разтопят, добавям сухото мляко и бъркам хубаво.
Подреждам шоколадовите бисквити в тортена форма, като ги топя в останалото прясно мляко. Намазвам с двата крема, като ги редувам. Поръсвам върху всеки крем със смлени орехи. Отгоре заливам с течния шоколад.
Оставям да престои една нощ в хладилник.
Да ви е сладко!