Накиснете сушените сливи, след това хубаво ги пасирайте.
Разбийте маслото със захарта, добавете яйцата едно по едно. Смесете брашното с какото, ванилията и бакпулвера и постепенно добавяйте към маслената смес, отвреме навреме сипвайте по малко от прясното мляко.
На края добавете пасираните сливи. Сипете тестото в правоъгълна тавичка, покрита с хартия за печене и печете на 180 С за 25-30 минути.
След като изстине сладкиша, с формичка за сладки изрежете сърца.
Черна глазура - разтопете шоколада на водна баня и нанесете с четка върху сърцата.
Бяла глазура - към пудрата захар сипвайте по малко от портокаловия сок, бъркайте с лъжица, докато се получи гладка глазура.
Нанесете върху сърцата.