Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Винен кебап

11
Винен кебап
Източник: Ралица Маркова
Добави в Моят Кулинар
Тип ястие:основно
Рейтинг: 5
(базиран на 2 отзива)
време
60 мин.
порции
Промени
Рецептата е лесна
Начин на приготвяне
  • 1

    Нарежете месото на кубчета и го задушете в тенджера с олиото за около 10 минути, като разбърквате.

  • 2

    Добавете лука, червения пипер, виното и вода, колкото да покрие месото. Оставете да ври, докато месото се свари.

  • 3

    Овкусете със сол и черен пипер, добавете доматеното пюре.

  • 4

    Размийте брашното с вода, докато се разтвори и изсипете. Ако не ви е достатъчно гъсто, добавете още брашно.

  • 5

    Оставете да клокне и отстранете от огъня.

  • 6

    Сервирайте с топка сварен ориз.

Коментари(11)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Подреди по: Най-нови | Най-стари
11
ива
04.10.2013 | 15:39
Обожавам!
10
Anna Vasileva
27.03.2013 | 15:41
обожвам винен кебап! даже скоро не съм си правила! :)
9
poli asenova
13.03.2013 | 18:55
Обожавам това ястие.
8
gabriela gabrielova
12.03.2013 | 21:14
Става много ароматен и вкусен.
7
Лиляна Терзиева
12.03.2013 | 14:25
Отговор на коментар #5 от Бела Дона:
И на мен ми е много любимо .
6
Лиляна Терзиева
12.03.2013 | 14:24
Много обичам винен кебап , но не го обичам с ориз . Много мразя ориз .
5
Бела Дона
12.03.2013 | 13:01
Много любимо мое ястие .
4
тихомира илиева
11.03.2013 | 20:08
Често правя такъв вкусен винен кебап
3
kalinka kalinkova
11.03.2013 | 19:17
Харесвам го това ястие.
2
Бела Дона
11.03.2013 | 13:53
Много обичам винен кебап , но го приготвям доста рядко .
1
Denica Mileva
08.03.2013 | 16:06
пробвах рецептата и стана много вкусно
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Млечен крем с гарнитура
    15 мин.
  • Треска, панирана с бира
    15 мин.
  • Нудълс със сирене
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
"Ако знаехте колко рядко ви разбират правилно, щяхте по-често да мълчите." Гьоте
  • Картофки, ама по-така ;)
  • Ароматни, плодови мъфини за съботна закуска
  • А какво е есента без тиквените сладкиши?
  • Време е за канелените сладкиши с орехи
  • Сладките салами са едни от най-вкусните десерти :)
- Скъпа, какво има за вечеря? - Днес сготвих Крайно Мързеливи сарми... - Какво пък значи това? - Ами, зелевите листа са в буркан,...