Задушете лука в малко мазнина. Добавете пресования чесън и нарязания магданоз или копър. Разбъркайте и свалете от огъня. Изсипете го в чиния.
В същия тиган задушете зелените чушки и тиквичката (малка), нарязани на кубчета, за около 10-15 минути. Изсипете и тях в друга чиния. Задушете и червените чушки в малко мазнина.
Разбийте яйцата със сметаната, настърганият кашкавал, сол и черен пипер на вкус. Добавете брашното и бакпулвера и разбъркайте.
Разделете сместа на три части и във всяка сипете (в една-лука, в друга-тиквичките със зелените чушки, и в трета - червените чушки).
В намаслена и набрашнена тава сипете първо сместа с лука, после червените чушки и най-отгоре тиквичките със зелените чушки. Печете на 180 С за около 40 минути.
Консумирайте топло или студено.