Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Зимна подправка (за супи и яхнии)

Зимна подправка (за супи и яхнии)
Източник: Симона Иванова
Добави в Моят Кулинар
Рейтинг: 1
(базиран на 1 отзив)
време
> 90 м.
порции
Промени
Рецептата е лесна
Начин на приготвяне
  • 1

    * Дадените продукти са за 1 малко бурканче (конфитюрено).

    * Количеството на доматите е ориентировъчно. 

  • 2

    Доматите се обелват и смилат. По желание могат да се нарежат на парчета. 

  • 3

    Моркова и чушката се нарязват на ситно. Слагат се в буркана. Слагат се и доматите, като се слагат толкова, колкото да се напълни бурканчето. 

  • 4

    Слага се накълцания магданоз, солта и 1 аспирин. 

  • 5

    Вари се 15 минути. После се обръщат и така престояват една нощ.

  • 6

    * Подправката е подходяща за ястия, които изискват такива продукти - картофена яхния, боб, леща и т.н.

продукти
Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Млечен крем с гарнитура
    15 мин.
  • Треска, панирана с бира
    15 мин.
  • Нудълс със сирене
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
  "Модерната култура е задвижвана от кафе и бензин. Често първото има вкус на второто." Едуард Аби, американски есеист  
  • Ароматни, плодови мъфини за съботна закуска
  • Ето и няколко варианта за мекици, за да не се чудите какво да си приготвите за закуска
  • Всеки ще се зарадва на подобна изненада, щом има шоколад!
  • А какво е есента без тиквените сладкиши?
  • Сладките салами са едни от най-вкусните десерти :)
- Скъпа, какво има за вечеря? - Днес сготвих Крайно Мързеливи сарми... - Какво пък значи това? - Ами, зелевите листа са в буркан,...