Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Ивановски заек с мляко

1
Ивановски заек с мляко
Източник: Thinkstock / Guliver
Добави в Моят Кулинар
Националност:българска кухня
Празник:Ивановден
Сезон:зима
Кулинар:
Рейтинг: 5
(базиран на 3 отзива)
време
> 90 м.
порции
Промени
Рецептата е за майстор-кулинари
Начин на приготвяне
  • 1

    Почистеният заек нарежете на парчета

  • 2

    Сварете млякото, оставете го да изстине и пуснете в него нарязания на филийки лук, счукания чесън и подправките

  • 3

    В тази млечнамарината поставете заешкото месо да престои 2-3 часа, след което го извадете, отцедете го и го изпържете

  • 4

    Сложете го в тенджера с малко от маринатата и го оставете дасе задушава на слаб огън (от време на време доливайте марината

  • 5

    Накрая, когато месото е напълно омекнало, трябва да остане малко сос.

Коментари(1)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Подреди по: Най-нови | Най-стари
1
Аламинут
03.01.2013 | 16:35
Доста странна рецепта , но може и да я пробвам .
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Млечен крем с гарнитура
    15 мин.
  • Треска, панирана с бира
    15 мин.
  • Нудълс със сирене
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
  "Винаги готвя с вино. Понякога дори го добавям в храната!" Уилям Клод Фийлдс, американски комик  
  • А какво е есента без тиквените сладкиши?
  • Малки кашкавалени соленки :)
  • Време е за канелените сладкиши с орехи
  • Всеки ще се зарадва на подобна изненада, щом има шоколад!
  • Ароматни, плодови мъфини за съботна закуска
Дъщеря учи за готвач. Майка й я пита: - А разрешават ли ви да ядете, това което сте приготвили? Дъщерята (през сълзи): - Карат ни!