Отделете 25 г бадеми за декорация настрана, начупете останалите бадеми на ситно и запечете до златисто в сух тиган с незалепващо покритие. Пригответе кафето и го смесете с ликьора. В купа смесете сладкото от боровинки с есенцията лимон Dr Oetker.
Подредете кантучините в правоъгълна чиния (около 25 х 18 см) и го полейте със сместа ликьор и кафе. Разпределете развномерно сладкото върху кантучините. Пригответе крема Тирамису Dr. Oetker, като го разбиете 3 минути с миксер, но само с 200 мл прясно мляко и без сметана.
В купа разбийте маскарпонето, бурбонската ванилова захар Dr Oetker и печените бадеми и накрая разбъркайте. Добавете крема тирамису.
Разстелете получения крем равномерно върху боровинковото сладко. Оставете тирамисуто около 2 часа в хладилник. Преди сервиране, поръсете с какао и отделените бадеми.
Верният помощник при приготвяне на уханни сладки, печива и десерти Dr. Oetker е приготвил за Вас още впечатляващи великденски идеи и предложения на www.oetker.bg.