Козунакът се нарязва на парчета, поръсва се с рома и с тях се покрива дъното на тортена форма с диаметър 26см.
В купа се смесват крема сиренето, сметаната и захарта, размесва се до хомогенна смес. Единят шоколад се разтопява на водна баня и се добавя в млечната смес, като отново се разбърква добре.
Тази смес се изсипва върху козунака, като се разпределя добре и се оставя в хладилника за 3 часа да стегне.
С останалите два шоколада се прави шоколадов ганаш, като сметаната се загрява до кипване, маха се от котлона и в нея се слагат разчупените парченца шоколад, оставят се минутка, покрити в горещата сметана, след което се размесва до пълното разтопяване и хомогенизиране.
Ганашът се разстила върху вече охладената млечна смес и се декорира по желание с плодове. В моя случай с къпини. Оставя още 2 часа в хладилник.