Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Курабии прасковки

13
Курабии прасковки
Източник: Thinkstock / Guliver
Добави в Моят Кулинар
Рейтинг: 3.2
(базиран на 23 отзива)
време
50 мин.
порции
Промени
Рецептата е умерено трудна
Начин на приготвяне
  • 1

    От яйцата, 200 г масло, брашното, двата вида сода, захарта, киселото мляко и ванилията замесете тесто

  • 2

    Оформете го на топчета с големина по желание и ги изпечете

  • 3

    След това ги издълбайте с нож и напълнете с крем

  • 4

    Крема пригответе по следния начин: В подходящ съд изсипете 150 г от маслото, конфитюра, какаото, орехите и изронените трохи

  • 5

    Залейте ги с горещото мляко и с получената смес напълнете сладките

  • 6

    Залепете гидве по две и оцветете със сладкарска боя, след което ги оваляйте в кристална захар.

Коментари(13)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Подреди по: Най-нови | Най-стари
13
Anna Vasileva
16.04.2013 | 13:07
прасковкиииии :)) как искам да ги направя,ама не мисля,че ще мога!
12
Stanislava Dimitrova
26.03.2013 | 18:26
Млякото нали е кисело....как после става горещото мляко...кисело или прясно е млякото в рецептата...
11
Borislava Tihomirova
18.03.2013 | 16:36
много са вкусни тези прасковки
10
страхотни са!!! ЩЕ ги опитам през почивните дни. 5-ца от мен :)
9
Vanessa Apostolova
27.02.2013 | 16:07
изглеждат вкусни :)
8
Орнела Мути
11.02.2013 | 15:20
Много ги обичам :)
7
Vqra Petrova
08.02.2013 | 16:06
Любими! Как не съм се сетила да си направя!
6
gala ivanova
02.12.2012 | 22:09
Отговор на коментар #5 от Maria Dimitrova Hedlund:
...също така, ако може и някой да напише какво и колко е това горещо мляко, с което се залива и кое по-точно се залива...?
5
Maria Dimitrova Hedlund
12.11.2012 | 21:30
Изглеждат чудесно , но бъдете по- професионални напишете рецетата пълно , липсват важни детайли като на колко градуса и колко минути се пекат , това да си купя карамел боя не е малко важно и трябва да бъде в листата с продуктите !!! Благодаря за вниманието ; МАРИЯ
4
аххх прасковии :) аз съм сигурна 4е моетопоколение което е отгледано с тези така прекрасни неща ще запази и предаде нататък :)
3
Violeta
09.11.2012 | 12:03
Много любими :) Връщат ме в детството
2
Dora Koleva
24.10.2012 | 22:30
с 4етка се топи в разтворената боя(оцветител) и се нанася отгоре на сладките
1
таня цветкова
20.10.2012 | 16:33
А как да ги боядисамее?
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Млечен крем с гарнитура
    15 мин.
  • Треска, панирана с бира
    15 мин.
  • Нудълс със сирене
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
"Факторите на човешкия живот са пет: раждане, храна, сън, любов и смърт." Е.М.Форстър, английски новелист  
  • Време е за канелените сладкиши с орехи
  • А какво е есента без тиквените сладкиши?
  • Зелник, ама най-лесният на света!
  • Малки кашкавалени соленки :)
  • Всеки ще се зарадва на подобна изненада, щом има шоколад!
Намерих чиния с торта в хладилника и бележка "НЕ ЯЖ"! Сега в хладилника има празна чиния с бележка "Една торта НЕ може да ми нарежда...