Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Лаврак с бекон, лук и портокалови кори

Лаврак с бекон, лук и портокалови кори
Източник: Youtube
Добави в Моят Кулинар
Тип ястие:основно
Кулинар:
Рейтинг: 0
(още не е оценена)
време
20 мин.
порции
Промени
Рецептата е лесна
Начин на приготвяне
  • 1

    Обелете кората на портокала и я нарежете на ленти. Сложете лентичките за кратко във вряща вода, после отцедете. 

  • 2

    Нарежете лука на полумесеци. Сложете го в тиган заедно с 3 с.л. зехтин, докато омекне. После добавете захарта.

  • 3

    Когато започне да се карамелизира, добавете оцета (бял винен), солта и пипера. Добавете портокаловите кори и гответе още 5 минути. 

  • 4

    Сложете филетата риба в тиган заедно с останали зехтин и розмарина. 

  • 5

    В отделен тиган запържете бекона, нарязан на кубчета. После го добавете за кратко при рибата. 

  • 6

    Сервирайте филе риба, отгоре бекон и от сместа с портокалови кори и лук. 

продукти
Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Млечен крем с гарнитура
    15 мин.
  • Треска, панирана с бира
    15 мин.
  • Нудълс със сирене
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
"Няма такова нещо като "лоша бира", просто някои имат по-хубав вкус от останалите." Били Картър
  • Време е за канелените сладкиши с орехи
  • Картофки, ама по-така ;)
  • Ароматни, плодови мъфини за съботна закуска
  • Зелник, ама най-лесният на света!
  • Телешко месце с гарнитура от авокадо, картофки и свежа салата
По време на изпит по кормуване: - Достатъчно, госпожо, вие не издържахте изпита! - Но аз още не съм започнала?! Даже не съм хванала...