Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Лесен коблер с праскови

Лесен коблер с праскови
Източник: Thinkstock/Guliver
Добави в Моят Кулинар
Тип ястие:десерт
Кулинар:
Рейтинг: 0
(още не е оценена)
време
45 мин.
порции
Промени
Рецептата е лесна
Начин на приготвяне
  • 1

    Загрейте фурната на 220 С. Наредете прасковите, разполовени или нарязани предварително, в тава за печене, поръсете с 60 г захар, сока от лимона и царевичното нишесте. Печете за 10 минути.

  • 2

    През това време смесете брашното, останалата захар, солта и бакпулвера. Добавете студено масло. Разбъркайте с пръсти. Добавете врялата вода и миксирайте всичко.

  • 3

    Когато прасковите са изпечени, с помощта на лъжица слагайте от тестото върху всяка. Няма да покрие напълно веднага, но при печенето ще се разпростре по-варномерно.

  • 4

    Върнете във фурната за още 20-25 минути, или докато стане златисто отгоре.

     

продукти
Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Млечен крем с гарнитура
    15 мин.
  • Треска, панирана с бира
    15 мин.
  • Нудълс със сирене
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
Човек жертва здравето си с идеята да спечели пари, след това дава парите си, за да възстанови здравето си. Ядосва се за бъдещето си,...
  • Всеки ще се зарадва на подобна изненада, щом има шоколад!
  • А какво е есента без тиквените сладкиши?
  • Ето и няколко варианта за мекици, за да не се чудите какво да си приготвите за закуска
  • Малки кашкавалени соленки :)
  • Ароматни, плодови мъфини за съботна закуска
По време на изпит по кормуване: - Достатъчно, госпожо, вие не издържахте изпита! - Но аз още не съм започнала?! Даже не съм хванала...