Яйцата и захарта се разбиват до побеляване, след това се прибавя, лъжица по лъжица, и брашното. Използвайте тавата на фурната -голяма, квадратна (или почти) и плитка, която застелете с хартия за печене. Върху нея разстелете добре сместа, после сложете в предварително загрята на 180-200гр С за 15-20 минути.
След като извадите, хванете хартията за краищата и обърнете върху влажна кърпа, отстранете хартията и навийте на хлабаво, ама много хлабаво руло още горещия блат, и така оставете да се охлади.
Когато е напълно студено, го разтворете леко, но не напълно, и го намажете отвътре. Тук е моментът да ви кажа: "Намажете го с каквото си искате". В случая обаче аз използвам сладко от кайсии, с което намазвам отвътре обилно рулото.
Разбивам маскарпонето (стайна температура) с 1 ч.ч. пудра захар, нанасям пласт от получения крем върху сладкото, оформям рулото и го намазвам щедро и отвън. С вилица се правят бразди, престоява 1 нощ.