Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Манастирска чорба

Манастирска чорба
Източник: sxc.hu
Добави в Моят Кулинар
Рейтинг: 5
(базиран на 1 отзив)
време
50 мин.
порции
Промени
Рецептата е лесна
Начин на приготвяне
  • 1

    Фасулът, накиснат от вечерта, се налива с 5 ч.ч. студена вода, кипва се бавно и се вари на тих огън до полуомекване.

  • 2

    Прибавят се цялата глава лук, в която са боднати карамфилчетата, морковър, целината, коренът от магданоз и пащърнакът, почистени и нарязани на кубчета.

  • 3

    След като всичко вече е добре сварено, се добавят доматите, обелени и нарязани на дребно, празът, ситно нарязан, и сол на вкус.

  • 4

    Чорбата се вари още десетина минути, наръсва се с нарязан на ситно магданоз и се оттегля от огъня.

Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Млечен крем с гарнитура
    15 мин.
  • Треска, панирана с бира
    15 мин.
  • Нудълс със сирене
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
  "Винаги готвя с вино. Понякога дори го добавям в храната!" Уилям Клод Фийлдс, американски комик  
  • Телешко месце с гарнитура от авокадо, картофки и свежа салата
  • А какво е есента без тиквените сладкиши?
  • Сладките салами са едни от най-вкусните десерти :)
  • Зелник, ама най-лесният на света!
  • Малки кашкавалени соленки :)
Понякога си казвам "Стига си ял, Пешоооо"... И продължавам да ям, щото не се казвам Пешо :D