Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Марината за дивеч

5
Марината за дивеч
Добави в Моят Кулинар
Националност:българска кухня
Кулинар:
Рейтинг: 0
(още не е оценена)
време
< 10 м.
порции
Промени
Рецептата е лесна
Начин на приготвяне
  • 1

    Във водата се слагат оцетът, солта, почистените, измити и нарязани на ситно зеленчуци и подправките.

  • 2

    Съдът се захлупва и продуктите се варят 5-10 минути. В така приготвената марината, след като изстине, дивечът кисне 24 часа.

Коментари(5)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Подреди по: Най-нови | Най-стари
5
тихомира илиева
13.08.2013 | 14:20
Определено месото ще е много вкусно с тази марината.
4
kalinka kalinkova
13.08.2013 | 09:12
Ще имам в предвид тази марина, ако ми се наложи.
3
zvetanka ivanova
12.08.2013 | 09:55
Интересна идея.
2
elena atanasova
12.08.2013 | 08:23
Рядко ми се налага да приготвям дивечово месо.
1
stefaniika koleva
09.08.2013 | 20:25
Ще си я запиша тази рецепта.
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Млечен крем с гарнитура
    15 мин.
  • Треска, панирана с бира
    15 мин.
  • Нудълс със сирене
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
  "Винаги готвя с вино. Понякога дори го добавям в храната!" Уилям Клод Фийлдс, американски комик  
  • Малки кашкавалени соленки :)
  • А какво е есента без тиквените сладкиши?
  • Зелник, ама най-лесният на света!
  • Ето и няколко варианта за мекици, за да не се чудите какво да си приготвите за закуска
  • Сладките салами са едни от най-вкусните десерти :)
Намерих чиния с торта в хладилника и бележка "НЕ ЯЖ"! Сега в хладилника има празна чиния с бележка "Една торта НЕ може да ми нарежда...