Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Мини филе Уелингтън

Мини филе Уелингтън
Източник: Youtube
Добави в Моят Кулинар
Тип ястие:основно
Кулинар:
Рейтинг: 0
(още не е оценена)
време
30 мин.
порции
Промени
Рецептата е лесна
Начин на приготвяне
  • 1

    Загрейте олиото и запечете от всички страни предварително овкусените със сол и пипер телешки стекове. 

  • 2

    Когато са готови, в същия тиган сложете лука, гъбите и чесъна. Гответе, докато омекнат. Добавете магданоза, мащерката и шерито. Гответе, докато се изпари. 

  • 3

    Разделете бутертестото на две. Върху всяко парче по средата сложете по една лъжица от гъбената смес, отгоре телешкото, намажете го с горчица и отгоре още една лъжица от гъбите. Увийте с крайчетата на бутер тестото от всички страни.

    * Може да си помогнете с домакинско фолио. 

  • 4

    Сложете в тавичка за печене и намажете със смес от яйце и мляко. Печете 25 минути на 170 С.

Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Млечен крем с гарнитура
    15 мин.
  • Треска, панирана с бира
    15 мин.
  • Нудълс със сирене
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
"Ако знаехте колко рядко ви разбират правилно, щяхте по-често да мълчите." Гьоте
  • А какво е есента без тиквените сладкиши?
  • Картофки, ама по-така ;)
  • Зелник, ама най-лесният на света!
  • Телешко месце с гарнитура от авокадо, картофки и свежа салата
  • Сладките салами са едни от най-вкусните десерти :)
- Скъпа, какво има за вечеря? - Днес сготвих Крайно Мързеливи сарми... - Какво пък значи това? - Ами, зелевите листа са в буркан,...