За тази рецепта се използват предварително приготвени палачинки, осем на брой.
Първо, загрейте фурната на 200 C.
За белия сос: сложете брашното, млякото и маслото в тиган за сос, загрейте, бъркайки постоянно, докато сосът се сгъсти и стане гладък.
Прибавете крема сиренето (с подправки), естрагона и дребния лук (ако използвате), сол и черен пипер на вкус. Сложете 4 с.л. от соса настрана за топинга.
Сложете нарязаната бяла риба, сьомгата (обелена и нарязана, без кожата) и скаридите (също обелени) в соса и варете 5 минути, като разбърквате от време на време, без да разтрошавате рибата. Махнете от огъня и добавете половината пармезан, и разбъркайте, докато той се разтопи.
Проверете на вкус и подправете, ако е необходимо.
Разпределете плънката между палачинките, като я поставите в средата на всяка палачинка, след което прегънете външните краища отгоре. Прехвърлете палачинките в намазана с мазнина тавичка.
С лъжичка поръсете заделения сос върху палачинките и поръсете остатъка от пармезана. Печете в загрятата фурна за 20-30 минути, докато топингът стане златист и сиренето започне да бълбука.
Поднесете палачинките топли с резенчета лимон и прясна салата.