Разбивате яйцата и захарта, докато утроят обема си. Разтопете на водна баня шоколада с маслото и разбъркайте добре, до получаване на хомогенна смес.
Добавете брашното в яйчената смес. Прибавете и разтопения шоколад с маслото и разбъркайте добре.
Разпределете в силиконови формички за мъфини, еднократни алуминиеви формички, метални купички за крем-карамел, или обикновени чаши за кафе – всичко ще свърши работа.
Каквото и да ползвате, намажете вътрешните стени обилно с разтопено масло и приберете съдчетата в хладилника, да стегне маслото. Извадете ги и ги поръсете обилно с какао.
Сместа трябва да запълни почти до ръба. Печете 12 минути на 180 С.
Сервирайте с топка сладолед :)