Започвам, като подготвям продуктите - нарязвам глава бял кромид на кубчета, рендосвам кашкавала и нарязвам всички чушки на малки кръгчета.
В малко олио запържваме кромида, докато започне да става прозрачен и добавяме каймата. При пърженето се опитваме да я раздробявам на по-малки и малки парченца.
Овкусете с малко сол и черен пипер. Добавете нарязаните чушки и продължавайки да пържите, разбърквайте периодично. Не препържвайте чушките, те трябва да останат все още леко хрупкави и сочни.
Изрежете зърната на царевицата и нарежете на едри полумесеци другата глава кромид. Можете да го нарежете половината или целия, зависи от това колко го обичате. Тях заедно със скилидките чесън слагаме последни, колкото съвсем леко да се позапържат и затоплят, но трябва да останат свежи.
Изсипете тортила чипс в чинии на порции или пък в голям разлят съд. Разпределете от сместа от кайма и зеленчуци по равно и поръсете с малко кашкавал.
Повече информация ще намерите тук.