Каймата се омесва с подправките, ситно нарязания магданоз, брашното и 2 от яйцата. Останалите 6 яйца сваряваме добре.
Каймата се разделя се на 6 равни части. С тях се обличат твърдо сварените и обелени яйца така, че белтъкът им да не се вижда. Най-лесно става като намокрим длан със студена вода и в нея разстелим каймата, в която поставяме яйцето и завиваме.
Получените издължени кюфтета се поставят в намазана с мазнина тавичка, поръсват се с малко галета и се пекат при температура от 180 С до готовност.
Малко преди да са напълно готови, се вадят и върху всяко се поставят лентички кашкавал. Допичат се за още 4-5 минути.
Сервират се топли, а подходяща гарнитура към тях е всяка свежа салата.