Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Петел яхния

Източник: Thinkstock / Guliver
Добави в Моят Кулинар
Националност:българска кухня
Празник:Димитровден
Сезон:есен
Кулинар:
Рейтинг: 3.5
(базиран на 8 отзива)
време
< 10 м.
порции
Промени
Рецептата е лесна
Начин на приготвяне
  • 1

    Лукът се нарязва на тънки филийки и се задушава в маслото и малко вода

  • 2

    Прибавят се червения пипер, доматите, настъргани на ренде, месото, нарязано на порции, 1-2 к.ч. топла вода и сол на вкус

  • 3

    Когато омекне, към месото се прибавят препеченото брашно, размито в малко студена вода и черен пипер на вкус

  • 4

    След десeтина минути ястието се отстранява от огъня и се поръсва със ситно нарязан магданоз.

Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Млечен крем с гарнитура
    15 мин.
  • Треска, панирана с бира
    15 мин.
  • Нудълс със сирене
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
  "Виното става по-добро с възрастта. Колкото повече остарявам, толкова повече го оценявам." Анонимно  
  • Ето и няколко варианта за мекици, за да не се чудите какво да си приготвите за закуска
  • Ароматни, плодови мъфини за съботна закуска
  • Всеки ще се зарадва на подобна изненада, щом има шоколад!
  • Картофки, ама по-така ;)
  • Малки кашкавалени соленки :)
Митница на летището в Амстердам. - Каква е целта на посещението ви в Холандия? - Да пушим трева и да посетим Червените фенери. - Да,...