Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Печена червена капия с оцет

1
Печена червена капия с оцет
Източник: Светла
Добави в Моят Кулинар
Тип ястие:зимнина/туршии
Националност:българска кухня
Сезон:зима
Кулинар:
Рейтинг: 5
(базиран на 1 отзив)
време
> 90 м.
порции
Промени
Рецептата е лесна
Начин на приготвяне
  • 1

    Изтърбушваме и печем пипера.

  • 2

    Слагаме го в съд, в който ще прибавяме продуктите за саламурата.

  • 3

    Само за накрая оставяме олиото, което загряваме на котлона и заливаме пипера.

  • 4

    Пълним бурканите, като редим пипера и затваряме добре.

  • 5

    Заваряваме ги около 35 минути.

продукти
1/2 ч.ч.захар
1 ч.ч.олио
3 с.л.сол
Коментари(1)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Подреди по: Най-нови | Най-стари
1
zvetanka ivanova
11.10.2013 | 16:24
Много обичам печена капия.
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Млечен крем с гарнитура
    15 мин.
  • Треска, панирана с бира
    15 мин.
  • Нудълс със сирене
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
  "Виното става по-добро с възрастта. Колкото повече остарявам, толкова повече го оценявам." Анонимно  
  • Сладките салами са едни от най-вкусните десерти :)
  • Време е за канелените сладкиши с орехи
  • Зелник, ама най-лесният на света!
  • Ароматни, плодови мъфини за съботна закуска
  • Картофки, ама по-така ;)
Майка се кара на невръстното си детенце: - Миткоооо, колко пъти да ти казвам да не си играеш около мен, докато готвя. Виж какво стана...