Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Пилешка кавърма в гювеч

2
Пилешка кавърма в гювеч
Източник: Диана Петрова Златкова
Добави в Моят Кулинар
Рейтинг: 5
(базиран на 2 отзива)
време
80 мин.
порции
Промени
Рецептата е умерено трудна
Начин на приготвяне
  • 1

    Месото се сварява да стане почти готово за консумация.

  • 2

    Задушават се лукът, морковите и чушките в мазнина.

  • 3

    Отделно се задушават и гъбите с малко олио.

  • 4

    Всички тези продукти се поставят в гювеч, към тях се прибавят доматеното пюре и подправките, сипват се 2 ч.ч. от пилешкия бульон.

  • 5

    Разбърква се и се слага във фурната.

  • 6

    Пече се един час на 180 градуса.

Коментари(2)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Подреди по: Най-нови | Най-стари
2
Kremena Peteva
20.02.2013 | 10:01
много вкусна кавърма
1
kalinka kalinkova
24.01.2013 | 11:19
Хубава е тази кавърма.
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Млечен крем с гарнитура
    15 мин.
  • Треска, панирана с бира
    15 мин.
  • Нудълс със сирене
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
Живей просто. Обичай щедро. Говори истината. Дишай дълбоко. Прави най-доброто, на което си способен. Остави всичко останало на силите,...
  • Ето и няколко варианта за мекици, за да не се чудите какво да си приготвите за закуска
  • А какво е есента без тиквените сладкиши?
  • Малки кашкавалени соленки :)
  • Картофки, ама по-така ;)
  • Зелник, ама най-лесният на света!
Митница на летището в Амстердам. - Каква е целта на посещението ви в Холандия? - Да пушим трева и да посетим Червените фенери. - Да,...