Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Пилешко кордон-бльо върху канапе

Пилешко кордон-бльо върху канапе
Източник: Youtube
Добави в Моят Кулинар
Тип ястие:основно
Кулинар:
Рейтинг: 0
(още не е оценена)
време
30 мин.
порции
Промени
Рецептата е лесна
Начин на приготвяне
  • 1

    Сложете 2 с.л. масло в малка тенджерка. Добавете нарязаните на кубчета лук и шунка. Запържете за кратко. 

  • 2

    После добавете брашното и бъркайте, докато се усвои. Сипете млякото и бъркайте до получаване на сос.

  • 3

    Продължете да бъркате, докато сосът се сгъсти. След като започне да ври, оставете 1 минута и изключете котлона. 

  • 4

    Добавете нарязаното (предварително сготвено) пилешко месо, киселите краставички, настъргания кашкавал, горчицата, сол, пипер и лют червен пипер. Разбъркайте добре. 

  • 5

    Застелете тавичка с фолио или хартия. Сложете в нея 4-те филии. Намажете всяка с останалото разтопено масло. После обърнете филийките с намазаното надолу, а отгоре разпределете сместа. 

  • 6

    Поръсете с малко галета и кашкавал и печете 20-тина минути в загрята на 200 С фурна. Оставете да изстине малко преди да сервирате. 

Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Млечен крем с гарнитура
    15 мин.
  • Треска, панирана с бира
    15 мин.
  • Нудълс със сирене
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
  "Винаги готвя с вино. Понякога дори го добавям в храната!" Уилям Клод Фийлдс, американски комик  
  • Време е за канелените сладкиши с орехи
  • А какво е есента без тиквените сладкиши?
  • Малки кашкавалени соленки :)
  • Сладките салами са едни от най-вкусните десерти :)
  • Всеки ще се зарадва на подобна изненада, щом има шоколад!
- Скъпа, какво има за вечеря? - Днес сготвих Крайно Мързеливи сарми... - Какво пък значи това? - Ами, зелевите листа са в буркан,...