Сложете 2 с.л. масло в малка тенджерка. Добавете нарязаните на кубчета лук и шунка. Запържете за кратко.
После добавете брашното и бъркайте, докато се усвои. Сипете млякото и бъркайте до получаване на сос.
Продължете да бъркате, докато сосът се сгъсти. След като започне да ври, оставете 1 минута и изключете котлона.
Добавете нарязаното (предварително сготвено) пилешко месо, киселите краставички, настъргания кашкавал, горчицата, сол, пипер и лют червен пипер. Разбъркайте добре.
Застелете тавичка с фолио или хартия. Сложете в нея 4-те филии. Намажете всяка с останалото разтопено масло. После обърнете филийките с намазаното надолу, а отгоре разпределете сместа.
Поръсете с малко галета и кашкавал и печете 20-тина минути в загрята на 200 С фурна. Оставете да изстине малко преди да сервирате.