Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Пилешко суфле (за деца над 8 месеца)

Източник: Thinkstock / Guliver
Добави в Моят Кулинар
Кулинар:
Рейтинг: 2.7
(базиран на 10 отзива)
време
порции
Промени
Начин на приготвяне
  • 1 Пилето се измива и месото се отделя от костите
  • 2 Месото се залива с хладка вода и се вари до готовност без сол
  • 3 Свареното месо се смила в месомелачка със ситна решетка
  • 4 Хлябът се накисва в половината от подгрято мляко и се смесва с месото
  • 5 Получената смес отново се смила в месомелачката
  • 6 Жълтъкът се добавя към сместа
  • 7 Сипва сеостаналото мляко и се смесва в блендер. Добавя се разбитият на сняг белтък
  • 8 Получената смес се поставя в леко намазнена тавичка
  • 9 Пече се във фурната до 200 градуса. Суфлето може да се сервира с картофено или зеленчуково пюре
продукти
Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Млечен крем с гарнитура
    15 мин.
  • Треска, панирана с бира
    15 мин.
  • Нудълс със сирене
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
"Няма такова нещо като "лоша бира", просто някои имат по-хубав вкус от останалите." Били Картър
  • Ароматни, плодови мъфини за съботна закуска
  • Време е за канелените сладкиши с орехи
  • Картофки, ама по-така ;)
  • А какво е есента без тиквените сладкиши?
  • Телешко месце с гарнитура от авокадо, картофки и свежа салата
Понякога си казвам "Стига си ял, Пешоооо"... И продължавам да ям, щото не се казвам Пешо :D