В касерола се смесват соевия сос, меда, пипера, джинджифила, виното, нишестето и настъргания чесън. Слага се на котлона и се оставя да поври 3 минути, като се бърка непрекъснато.
Пилешките бутчета се измиват и всяко се намазва с готовия сос, като не се изсипва целия, оставя се от него и при печене пилето се полива с още сос.
Подреждат се в намазнена тава и се пекат първо с кожата надолу 20 минути на 200 С, след което се обръщата с кожата нагоре, намазват се пак със соса и се пекат още 40 минути на 180 С, като периодично се мажат със соса.
Поднасят се със сварен ориз и поръсени с печен сусам в тиган за 3 минути.
В оригиналната рецепта виното е мирин, слага се и саке, а пилето се пържи, но и в този вариант става много вкусно.