Овкусете пилешките гърди с шарената сол, покрийте и приберете в хладилника за половин час.
Загрейте фурната на 175 С. Поставете бекона в голям, дълбок тиган на котлона. Гответе го, докато стане хрупкав. Оставете настрана.
В средно голяма купа смесете горчицата, меда, царевичния сироп, майонезата и лука на прах. Отделете половината количество в купа, покрийте и приберете в хладилника.
Загрейте мазнина в тиган. Сотирайте месото по няколко минути от двете страни, докато покафенее леко. Намажете гърдите със соса, наложете им гъби и бекон и подредете го в подходяща тава. Поръсете с кашкавал или друго рендосано сирене.
Запечете за около 15 минути, или до разтопяване на сиренето. При сервиране, гарнирайте с магданоз.