Нарежете патладжаните с дебелина 1 см. Подредете ги в тава, поръсете леко с олио, посолете и сложете да се пекат във фурната на горен реотан.
Смелете лука и гъбите в кухненски робот (или нарежете на ситно) и ги задушете с 2 с.л. олио. Овкусете със сол и черен пипер. Прибавете обелените и нарязани домати и наситнения магданоз и разбъркайте.
В подходяща тавичка подредете ред патладжани. Отгоре сипете плънката и наредете още един ред патладжани.
Направете сос бешамел, като загреете останалото олио, запържите брашното и разредите с млякото.
Свалете соса от котлона, прибавете разбърканите яйца и настъргания кашкавал. Залейте ястието. Печете на 180 С, докато се получи хубава коричка.