Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Праз лук с ориз

Праз лук с ориз
Източник: Kulinar.bg
Добави в Моят Кулинар
Рейтинг: 3
(базиран на 4 отзива)
време
50 мин.
порции
Промени
Рецептата е лесна
Начин на приготвяне
  • 1

    Празът се нарязва на парчета, дълги 2-3 см и се задушава в мазнината и малко вода.

  • 2

    Прибавя се червения пипер и доматеното пюре, леко размито в малко вода, залива се с 3 ч.ч. топла вода и се кипва.

  • 3

    Прибавя се ориза, посолява се на вкус и се вари до омекването му.

  • 4

    Отстранява се от огъня и се поръсва със смления черен пипер.

Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Млечен крем с гарнитура
    15 мин.
  • Треска, панирана с бира
    15 мин.
  • Нудълс със сирене
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
  "Солта е създадена от най-чистите родители: слънцето и морето." Питагор  
  • Ето и няколко варианта за мекици, за да не се чудите какво да си приготвите за закуска
  • Картофки, ама по-така ;)
  • Всеки ще се зарадва на подобна изненада, щом има шоколад!
  • Телешко месце с гарнитура от авокадо, картофки и свежа салата
  • Зелник, ама най-лесният на света!
По време на изпит по кормуване: - Достатъчно, госпожо, вие не издържахте изпита! - Но аз още не съм започнала?! Даже не съм хванала...