Сваряват се твърдо 3 яйца. Жълтъците се настъргват с ренде.
От останалите 3 яйца се отделят белтъците и към тях се добавя захарта. Разбиват се на гъст сняг като за целувки.
Свинската мас и пудрата захар се разбиват, прибавят се настърганите твърдо сварени жълтъци и отделените 3 сурови жълтъка.
Сместа се изсипва в брашното и се омесва тесто. Разточва се на пласт с дебелина 5 мм. Нарязва се с малък ринг или чашка с диаметър до 3 см.
Кръгчетата се нареждат в тава върху хартия за печене и се пекат в загрята фурна за 10-12 мин на 220⁰С. След охлаждане, върху всяко кръгче се шприцова малка целувка, поставят се във фурната на нисък градус и се изсушават.
Прави се маслен крем от 250 гр. краве масло, 2 чаши пудра захар и 2 ванилии. Сладкишите се слепват по две с помощта на масления крем и се овалват в настъргания шоколад или в смлените орехи или в кокосовите стърготини.