Почистваме и измиваме добре рибите. Посоляваме ги целите и оставяме няколко минути да се отцедят от водата.
Загряваме грил-тиган, намазваме със зехтин и запичаме рибите за около 5 минути от всяка страна.
Приготвяме плънка от нарязан на едро лук, нарязана на ленти зелена чушка. Запържваме ги леко, добавяме и бялото вино. Важно е чушките да са от светлите, а не тъмно зелените, които имат леко горчив вкус.
Овкусяваме с нарязан на ситно магданоз, къри, черен пипер и сол.
Всяка риба поставяме в средата на фолио, пълним с пълнежа и намазваме със зехтин, за да не залепне за фолиото. Завиваме като пакет и печем около 30 мин.
Сервираме с лимон и охладено бяло вино.