* Вместо мляно месо за наденица, можете да купите готови наденици, от които да ползвате само месото.
Сложете бульона да заври, добавете ориза и оставете да се сготви.
Срежете чушките на половина. Сложете ги за 2-3 миунти във вряща вода. После отцедете.
Загрейте олиото в тиган. Добавете ситно нарязания лук. Когато стане прозрачен, добавете пресования чесън.
После сложете в тигана мляното месо. С шпатула го разделете и пържете, докатоне стане на трохи. После добавете ориза и доматения сок, овкусете с италианска подправка сол и пипер и оставете няколко минути на котлона.
Напълнете чушките, подредете ги в тава, върху всяка сложете настъргана моцарела и настърган пармезан.
Печете 15-20 минути на 200 С.