Пилето се обезкостява, посолява и намазва със соевия сос. Оставя се на студено за половин час.
Плънката се прави като се нарязват празът и морковите, добавят се грах и щипка сол.
Зеленчуците се задушават в малко олио до омекване.
Поръсват се с нарязан магданоз.
Отделно се сваряват картофите и се намачкват на пюре.
Към тях се добавят задушените зеленчуци.
Всичко се разбърква добре.
Яйцата се сваряват и обелват.
Върху пилето се разпределя зеленчуковата плънка.
Подреждат се сварените яйца, цели.
Пилето се затваря с клечки за зъби. Поставя се в съда за готвене.
Намазва се отгоре с предварително разбъркани:масло,червен пипер,кетчуп и мед.
Завива се с фолио и се пече 1 час. После се отвива, намазва се отново и се допича до златисто.