Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Пържоли в гювеч с топено сирене, моркови и лук

10
Пържоли в гювеч с топено сирене, моркови и лук
Източник: Петя Славчева
Добави в Моят Кулинар
Тип ястие:основно
Националност:българска кухня
Празник:Коледа
Сезон:зима
Рейтинг: 0
(още не е оценена)
време
> 90 м.
порции
Промени
Рецептата е умерено трудна
Начин на приготвяне
  • 1

    Пържолите престояват 24 часа в марината от бяло вино, кориандър и соев сос.

  • 2

    След това се запържват и се подреждат в гювеч с морковите, нарязани на ивици, лука и гъбите.

  • 3

    Заливат се с брашното, разтворено с 1 ч.ч. вода. Най-отгоре се слага топеното сирене. Пече се около 45 минути на 250 С.

  • 4

    Можете да използвате пилешко, вместо свинско, месо.

Коментари(10)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Подреди по: Най-нови | Най-стари
10
kalinka kalinkova
11.12.2013 | 09:15
Ще опитам така да приготвя пържолите.
9
Anna Vasileva
10.12.2013 | 11:53
О да много добре стават, ние по Коледа винаги ги правим така пържолите ;)
8
poli asenova
10.12.2013 | 09:29
Отговор на коментар #4 от gabriela gabrielova:
Аз също ще пробвам да приготвя пържоли в гювеч.
7
poli asenova
10.12.2013 | 09:27
На мен ми изглежда чудесна рецепта.
6
тихомира илиева
10.12.2013 | 08:43
Отговор на коментар #2 от Петя Славчева:
Рецептата е много добра.
5
тихомира илиева
10.12.2013 | 08:43
Страхотно предложение.
4
gabriela gabrielova
09.12.2013 | 22:27
Ще се пробва тази рецепта.
3
gabriela gabrielova
09.12.2013 | 22:26
Ще станат вкусни така приготвени.
2
Петя Славчева
09.12.2013 | 21:32
лесно бързо е и вкусно
1
Надя
09.12.2013 | 17:55
Много интересно предложение:)
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Млечен крем с гарнитура
    15 мин.
  • Треска, панирана с бира
    15 мин.
  • Нудълс със сирене
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
"Ако знаехте колко рядко ви разбират правилно, щяхте по-често да мълчите." Гьоте
  • Телешко месце с гарнитура от авокадо, картофки и свежа салата
  • А какво е есента без тиквените сладкиши?
  • Ето и няколко варианта за мекици, за да не се чудите какво да си приготвите за закуска
  • Зелник, ама най-лесният на света!
  • Всеки ще се зарадва на подобна изненада, щом има шоколад!
Майка се кара на невръстното си детенце: - Миткоооо, колко пъти да ти казвам да не си играеш около мен, докато готвя. Виж какво стана...