Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Пъстърва с магданозен сос

10
Пъстърва с магданозен сос
Източник: Thinkstock / Guliver
Добави в Моят Кулинар
Тип ястие:основно
Националност:италианска кухня
Кулинар:
Рейтинг: 3.2
(базиран на 5 отзива)
време
40 мин.
порции
Промени
Рецептата е лесна
Начин на приготвяне
  • 1

    Изчистете, измийте и подсушете пъстървите.

  • 2

    После ги посолете, поръсете с черен пипер и оваляйте в галетата.

  • 3

    В тиган разтопете маслото и запържете рибите по 5 минути от всяка страна.

  • 4

    След като станат готови, ги извадете и оставете на топло до печката.

  • 5

    В тигана, в който сте пържили рибата, задушете магданоза с малко сол. Сварете яйцата и ги нарежете на ситно в магноза. Разбъркайте соса.

  • 6

    Сервирайте рибите, полети с готовия магданозен сос.

Коментари(10)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Подреди по: Най-нови | Най-стари
10
Надя
14.12.2012 | 13:17
Чувала съм от майстори,че пъстървата е най-вкусна на тиган,но не съм пробвала.Време е.
9
кати
14.12.2012 | 13:10
Отговор на коментар #5 от Бела Дона:
Толкова много магданоз не убива ли вкуса на рибата?
8
кати
14.12.2012 | 13:10
Отговор на коментар #2 от Danaq Mihaylova:
Богато живеете вие с тези скъпи риби;)))
7
кати
14.12.2012 | 13:09
А яйцата какво ги правим?
6
Бела Дона
14.12.2012 | 11:51
Отговор на коментар #4 от Орнела Мути:
И аз страшно много обичам .
5
Бела Дона
14.12.2012 | 11:51
Много хубава рецепта . Приготвяла съм пъстървата по този начин и наистина става страхотна .
4
Орнела Мути
14.12.2012 | 11:50
Отговор на коментар #2 от Danaq Mihaylova:
Сьомгата на мен ми е много по - любима . Приготвям я на грил тиган и наистина става невероятно вкусна и хрупкава .
3
Danaq Mihaylova
14.12.2012 | 11:49
Отговор на коментар #1 от Орнела Мути:
И аз мисля , че ще е малко , но това в процеса на готвене ще се установи .
2
Danaq Mihaylova
14.12.2012 | 11:49
Много обичам пъстърва :) това е една от любимите ми риби . Другата риба , която обожавам е сьомгата .
1
Орнела Мути
14.12.2012 | 11:48
Мисля , че по 5 мин на страна на рибата е много малко .
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Млечен крем с гарнитура
    15 мин.
  • Треска, панирана с бира
    15 мин.
  • Нудълс със сирене
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
"Ако знаехте колко рядко ви разбират правилно, щяхте по-често да мълчите." Гьоте
  • Сладките салами са едни от най-вкусните десерти :)
  • Ето и няколко варианта за мекици, за да не се чудите какво да си приготвите за закуска
  • Ароматни, плодови мъфини за съботна закуска
  • А какво е есента без тиквените сладкиши?
  • Всеки ще се зарадва на подобна изненада, щом има шоколад!
Дъщеря учи за готвач. Майка й я пита: - А разрешават ли ви да ядете, това което сте приготвили? Дъщерята (през сълзи): - Карат ни!