Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

полезно

А
Б
В
Г
Д
Е
Ж
З
И
Й
К
Л
М
Н
О
П
Р
С
Т
У
Ф
Х
Ц
Ч
Ш
Щ
Ъ
Ю
Я
от Kulinar.bg
Лецитинът (Е322) е субстанция с естествен растителен произход, която се характеризира със силни повърхностно-активни свойства. Името на добавката идва от гръцкия език и означава "яйчен жълтък" ("лекитос"), поради факта,...
от Kulinar.bg
Нарът е един от най-вкусните и полезни плодове. Наричан още "ябълката на познанието", тъй като има теория, че забраненият плод в райската градина е бил именно нарът, а не обикновената ябълка. Смята се, че...
от Kulinar.bg
Популярно в цяла Европа, греяното вино често се предлага на празничните базари
от Kulinar.bg
По време на узряването на плода, неговите компоненти започват да се разграждат и да образуват сок. Убодете с остър предмет узрелия плод и буквално ще можете да изсмучете вътрешността през дупчицата! Само трябва да...
от Kulinar.bg
Хрянът е една от най-калоричните зеленчукови храни
от Kulinar.bg
Технологията на приготвяне е усъвършенствана от римляните. За да получат повече видове сирене, те използвали мляко от различни видове животни, билки и подправки
от Kulinar.bg
Името му, буквално преведено от немски, означава „буден“ хляб, или „рано опечен“.
от Kulinar.bg
Маслото от сапоте се извлича от ядивните плодове на дървото и има редица свойства, за които тялото ви ще е благодарно.
от Kulinar.bg
Ядките макадамия са най-богатите на мононенаситени мазнини и съдържат средно около 22% омега-7 палмитолеинова киселина
от Kulinar.bg
Самите плодове повече наподобяват кисели стафиди, а сладостта идва от самите дръжки на тези плодчета
от Kulinar.bg
Редовното хапване на яйца от пъдпъдък може да облекчи симптомите на астма, психосоматични проблеми и неврози
от Kulinar.bg
Скумрията е сред рибите, които определено можем да си хапваме по-често. Тя е сред мазните риби, които имат множество полезни характеристики.
от Kulinar.bg
До 1970г салатата айсберг нямала съперник за хорската любов, но след това индустрията започнала да експериментира с нови видове и хрупкавата маруля вече не била абсолютният доминант на пазара
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Млечен крем с гарнитура
    15 мин.
  • Треска, панирана с бира
    15 мин.
  • Нудълс със сирене
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
"Факторите на човешкия живот са пет: раждане, храна, сън, любов и смърт." Е.М.Форстър, английски новелист  
  • Всеки ще се зарадва на подобна изненада, щом има шоколад!
  • Зелник, ама най-лесният на света!
  • А какво е есента без тиквените сладкиши?
  • Картофки, ама по-така ;)
  • Малки кашкавалени соленки :)
Понякога си казвам "Стига си ял, Пешоооо"... И продължавам да ям, щото не се казвам Пешо :D