Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

полезно

А
Б
В
Г
Д
Е
Ж
З
И
Й
К
Л
М
Н
О
П
Р
С
Т
У
Ф
Х
Ц
Ч
Ш
Щ
Ъ
Ю
Я
от Kulinar.bg
Индийското орехче е вид вечно зелено дърво, растящо единствено в Южна Азия и Австралия. От това дърво идва познатата подправка индийско орехче, което всъщност е семето на дървото.   Изсушената му кора може също...
от Kulinar.bg
В България най-често се използва за овкусяване и придаване на аромат на сладка, компоти.
от Kulinar.bg
Йегермайстерът (Jägermeister), макар и немски ликьор, е добре познат на млади и стари из цяла Европа, та и извън нейните граници. Диджестивът, който се прави от 56 специално подбрани билки и подправки, има...
от Kulinar.bg
Лютите чушки предпазват сърцето и помагат на храносмилателната система
Името кайпириня произлиза от бразилската дума „caipira”, което означава „човек от провинцията“
от Kulinar.bg
За смъртоносна доза се счита 1 грам, а той се съдържа в 100 грама кайсиеви ядки
Растението е било на почит до такава степен, че зърната му са били използвани като платежно средство
от Kulinar.bg
Кала намак е специална минерална сол от Индия с отличителен вкус. Всъщност тя е условно наречена черна, цветът и е по-скоро тъмно червен със сивкави оттенъци. Този цвят се дължи на съдържащите се в нея минерали и желязо.
Според диетолозите, консумацията на 200 гр. риба седмично може да ви предпази от сърдечни заболявания. В този ред на мисли, камбалата притежава много преимущества.
Може да бъде открито в западните и централни региони на Амазонския басейн, в близост до водни източници и блата
от Kulinar.bg
От камут се прави брашно с ниско съдържание на глутен
от Kulinar.bg
Пикантните семенца са идеално допълнение към сандвич с пушена сьомга, кръгчета кромид лук и топено сирене
Карамфилът е бил консумиран в Азия преди повече от 2000 години.
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Млечен крем с гарнитура
    15 мин.
  • Треска, панирана с бира
    15 мин.
  • Нудълс със сирене
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
"Ако знаехте колко рядко ви разбират правилно, щяхте по-често да мълчите." Гьоте
  • А какво е есента без тиквените сладкиши?
  • Малки кашкавалени соленки :)
  • Картофки, ама по-така ;)
  • Всеки ще се зарадва на подобна изненада, щом има шоколад!
  • Зелник, ама най-лесният на света!
Майка се кара на невръстното си детенце: - Миткоооо, колко пъти да ти казвам да не си играеш около мен, докато готвя. Виж какво стана...