Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

полезно

А
Б
В
Г
Д
Е
Ж
З
И
Й
К
Л
М
Н
О
П
Р
С
Т
У
Ф
Х
Ц
Ч
Ш
Щ
Ъ
Ю
Я
от Kulinar.bg
Изсушените плодове се използват за приготвянето на подправката, без която почти всяка гозба в арабската кухня е немислима
от Kulinar.bg
Най-често се приготвя като към соковете от печеното се прибави брашно или бешамел за сгъстяване като непрекъснато се разбърква, за да не загори
от Kulinar.bg
Околната среда е най-важният фактор, от който зависи качеството и вкуса на прошутото. Студеният въздух се счита за най-благоприятен
от Kulinar.bg
Ако се комбинира с пълнозърнести култури, нахутът ще снабди организма с толкова протеини, колкото месото или млечните продукти, без излишните калории и наситени мазнини, съдържащи се в тях.
от Kulinar.bg
Турските майстори на хлавата приготвят десерта от копринени нишки. Може да се прибавят и сурови бадеми, сок от агаве и сусам
от Kulinar.bg
Най-честите съставки на апетитния сос в различните му разновидности са: листа от растението къри, кокосово мляко, вино, чесън, лук, тънки резенчета люти чушки
от Kulinar.bg
За да бъде обявен за бял шоколад и да носи този етикет, то в него трябва да се съдържат поне 20% какаово масло, 14% сухо мляко, 3.5% млечни мазнини и не повече от 55% захар или други подсладите.
от Kulinar.bg
Ако не е отгледано подобаващо, растението може да бъде опасно за живота. За някои хора представлява силен алерген
от Kulinar.bg
Пикантните семенца са идеално допълнение към сандвич с пушена сьомга, кръгчета кромид лук и топено сирене
от Kulinar.bg
Знаехте ли, че единствената разлика между зелените и черните маслини е степента на узрялост? Неузрелите маслини са зелени, а тъмните – узрели
Пастьоризацията е позната на човечеството от 1117 година в Китай, където, чрез този процес, са запазвали виното
от Kulinar.bg
Вътрешността на плода започва от бледо жълта в началото на процеса на зреене, за да достигне до апетитния кехлибарен цвят, когато е готов за консумация.
от Kulinar.bg
И както казват едни от най-утвърдилите се бохеми италианците - Dolce far niente – живот без грижи
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Млечен крем с гарнитура
    15 мин.
  • Треска, панирана с бира
    15 мин.
  • Нудълс със сирене
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
"Плачът е за обикновените жени. Красивите жени просто отиват на шопинг." Оскар Уайлд
  • Време е за канелените сладкиши с орехи
  • Зелник, ама най-лесният на света!
  • Ето и няколко варианта за мекици, за да не се чудите какво да си приготвите за закуска
  • А какво е есента без тиквените сладкиши?
  • Ароматни, плодови мъфини за съботна закуска
Митница на летището в Амстердам. - Каква е целта на посещението ви в Холандия? - Да пушим трева и да посетим Червените фенери. - Да,...