Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Ризото с червено цвекло

Ризото с червено цвекло
Източник: Youtube
Добави в Моят Кулинар
Рейтинг: 0
(още не е оценена)
време
45 мин.
порции
Промени
Рецептата е лесна
Начин на приготвяне
  • 1

    * Използвайте печено, белено и нарязано на кубчета цвекло. 

  • 2

    Загрейте зехтина. Запържете в него лука за 2-3 минути, после добавете чесъна за още 30 секунди. 

  • 3

    Добавете ориза и виното и гответе, докато не се абсорбира течността. 

  • 4

    После започнете да добавяте бульона, като добавяте по 1/2 ч.ч. и бъркате, докато тя не се абсорбира. След това още 1/2 ч.ч. и така целия бульон. Бъркайте непрекъснато. Това отнема около 25-30 минути. 

  • 5

    Накрая добавете маслото, настъргания пармезан и нарязаното цвекло. Овкусете със сол, пипер и мащерка. Разбъркайте и сервирайте веднага. 

Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Млечен крем с гарнитура
    15 мин.
  • Треска, панирана с бира
    15 мин.
  • Нудълс със сирене
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
  "Виното става по-добро с възрастта. Колкото повече остарявам, толкова повече го оценявам." Анонимно  
  • Зелник, ама най-лесният на света!
  • Ароматни, плодови мъфини за съботна закуска
  • Време е за канелените сладкиши с орехи
  • Сладките салами са едни от най-вкусните десерти :)
  • Ето и няколко варианта за мекици, за да не се чудите какво да си приготвите за закуска
Дъщеря учи за готвач. Майка й я пита: - А разрешават ли ви да ядете, това което сте приготвили? Дъщерята (през сълзи): - Карат ни!