Моят Кулинар
Вход
|
Регистрация
всичко
рецепти
любопитно
речник
форум
Рецепти
Кулинари
Любопитно
Полезно
Смях в кухнята
Форум
Вкъщи имам
Ключови думи
Тип ястие
салата
супа
предястие/гарнитура
основно
десерт
тестени
паста, спагети
зимнина/туршии
колбаси, деликатеси
напитки, коктейли
сосове, дресинги
Вид меню
детска кухня
диетично хранене
еротична кухня
вегетариански
лакто-вегетарианска
лакто-ово-вегетариански
пълно вегетарианство
с месо
със свинско месо
с телешко месо
с птиче месо
с агнешко месо
с овче месо
със заешко
с няколко вида месо
с риба
с морски дарове
с кайма
с колбаси
със субпродукти
с мас
с желатин
разделно хранене
микровълнова кухня
Националност
българска кухня
руска кухня, ОНД
гръцка кухня
унгарска кухня
африканска кухня
италианска кухня
френска кухня
азиатска кухня
чешка, словашка кухня
балканска кухня
испанска кухня
британска кухня
сръбска кухня
китайска кухня
шведска кухня
полска кухня
кухня на САЩ
норвежка кухня
финландска кухня
турска кухня
немска кухня
грузинска кухня
тунизийска кухня
японска кухня
кубинска кухня
кувейтска кухня
ливанска кухня
индийска кухня
румънска кухня
исландска кухня
виетнамска кухня
афганска кухня
мексиканска кухня
израелска кухня
мароканска кухня
иракска кухня
етиопска кухня
арменска кухня
аржентинска кухня
венецуелска кухня
бразилска кухня
нидерландска кухня
канадска кухня
иранска кухня
австрийска кухня
ирландска кухня
Празник
Гергьовден
Коледа
Великден
Никулден
Сватба
Йордановден
Бъдни вечер
Ивановден
Нова Година
Димитровден
Игнажден
Бабинден
Петльовден
Месни заговезни
Петровден
Архангеловден
Петковден
Св. Апостол Филип (Коледни Заговезни)
Кръстовден
Голяма Богородица
Илинден
Андреевден (Мечкин ден)
Павльовден
Еньовден
Свети Прокопий
Свети Врачове
Цветница (Връбница)
Тодоровден (Конски Великден)
Лазаровден
Благовещение
Духовден
Елисей
Спасовден
Петдесетница
Вартоломей
Видовден
Симеоновден
Китайска Нова година
рожден ден
Свети Валентин
Стефановден
Васильовден
Силвестри
Сирни Заговезни
Баба Марта
Велики пости
Спасовден
Горещници
Св. Мартин
Хелоуин
Свети Спиридон
Свети Спиридон
Света Анна
Света Варвара
Време
< 10 м.
15 мин.
20 мин.
30 мин.
40 мин.
45 мин.
50 мин.
60 мин.
70 мин.
80 мин.
90 мин.
> 90 м.
Имам само
15
30
60
минути.
разширено търсене
Начало
»
Рецепти
»
Рулца с кисело зеле
Рулца с кисело зеле
1
Източник: Thinkstock / Guliver
Добави снимка
Добави в Моят Кулинар
Сезон:
зима
Кулинар:
шеф Готвач
Рейтинг:
2.6
(
базиран на
7
отзива
)
време
40 мин.
порции
Промени
Начин на приготвяне
1
Начукайте шницелите, посолете ги и поръсете с черен пипер
2
Задушете в малко мазнина нарязаното на ивици зеле и го разпределете равномерно върху шницелите
3
Завийте месото на рулца и ги завържете поотделно с по-здрав конец
4
Запържете ги в мазнина от всички страни до зачервяване
5
Сложете ги в тенджера, налейте мазнината, останала от пърженето, и малко вода
6
Задушавайте рулцата, докато месото омекне напълно
7
Извадете ги и в останалия сос задушете ситно нарязания лук с препечено брашно и червения пипер
8
Посолете на вкус, прибавете малко вода и варете, докато сосът се сгъсти
9
Подправете го с горчицата и залейте рулцата с него
10
Поднесете ги с гарнитура по желание.
продукти
4
бр.
шницели
2
гр.
черен пипер млян
100
гр.
кисело зеле
60
мл
олио
100
гр.
лук кромид стар
30
гр.
брашно тип 500
1
ч.л.
червен пипер
1
ч.л.
горчица
Подобни рецепти
Пъстърва в пикантен сос
Сърчица
8
Пастет от черен боб
9
Палачинки "Сюзет"
Подобни рецепти от форума
Сос от патладжани и кисело мляко (арабско фондю)
Сарми от кайма от хек в листа от китайско зеле на пара
Салата от китайско зеле / с мръФка /
Патешки бутчета със кисело зеле
Бадемово кисело "мляко"
Прясно зеле на фурна
Пилешки рулца със спанак
Салата с рулца от раци и ананас
Коментари
(1)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Подреди по:
Най-нови
|
Най-стари
1
Mihaela Angelova
20.02.2013 | 10:36
звучи апетитно ама ми се искаше да видя готово ястието
0
0
Напиши отговор
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
Гала вечеря в 3 рецепти
15 мин.
15 мин.
15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Полезно
Празници
Конвертори
Речник
Калории
Бързи връзки
Тип ястие
сосове, дресинги
напитки, коктейли
колбаси, деликатеси
зимнина/туршии
паста, спагети
тестени
десерт
основно
предястие/гарнитура
супа
салата
Вид меню
микровълнова кухня
разделно хранене
с желатин
с мас
с месо »
със свинско месо
с телешко месо
с птиче месо
с агнешко месо
с овче месо
със заешко
с няколко вида месо
с риба
с морски дарове
с кайма
с колбаси
със субпродукти
с месен бульон
вегетариански »
лакто-вегетарианска
лакто-ово-вегетариански
пълно вегетарианство
еротична кухня
диетично хранене
детска кухня
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати
Общо гласували: 2959
|
Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните?
1
Абсолютно съм ЗА консумацията им. Храня детето си с тях възможно най-често.
Някои продукти наистина си заслужават. Биологично отгледаният зарзават има в пъти по-малко пестициди.
От време на време се храня с биохрани.
Смятам, че цената им е неоправдана и не ги купувам.
Нямам мнение по тази тема.
Коментирай
гласувай
С аромат на мъдрост
"Ако знаехте колко рядко ви разбират правилно, щяхте по-често да мълчите." Гьоте
Последвай аромата
Вкусни снимки
Ето и няколко варианта за мекици, за да не се чудите какво да си приготвите за закуска
Зелник, ама най-лесният на света!
А какво е есента без тиквените сладкиши?
Време е за канелените сладкиши с орехи
Картофки, ама по-така ;)
Врели некипели
Програмист отваря хладилника, вади пакетче масло и чете - "Масло 72%". Връща го веднага и казва:- Скоро ще е готово!
Изкипи докрай
Видео вкусотии
Ето така се реже лук! Как не сме се сетили досега
Чудна погача за Коледа
Ах, леле, няма такава пица!
ИЗБРАНО ОТ МРЕЖАТА
02.07 | 11:00
Тези числа в рождената си дата показват, че съдбата е на ваша страна
02.07 | 10:00
Причиняват рак? Четири мита за слънцезащитните кремове
02.07 | 09:00
Kaжи ми какво те боли и ще ти кажа какво измъчва душата ти
© 2004 - 2024 Kulinar.bg
|
За нас
|
Правила за ползване
|
Реклама