Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Сач с пилешко, бекон и зеленчуци

14
Сач с пилешко, бекон и зеленчуци
Източник: Мария Георгиева
Добави в Моят Кулинар
Тип ястие:основно
Националност:българска кухня
Рейтинг: 4.8
(базиран на 6 отзива)
време
70 мин.
порции
Промени
Рецептата е умерено трудна
Начин на приготвяне
  • 1

    В студения сач изсипвам олиото.

  • 2

    Нареждам пилешките жулиени и нарязания лук на шайби.

  • 3

    Поставям в студена фурна и включвам на 180 - 200 градуса. Пече се, докато месото е готово.

  • 4

    Изваждам го в дълбок съд и в сача поставям бекона и гъбите.

  • 5

    Като станат готови и тях слагам в дълбокия съд.

  • 6

    Идва ред на зеленчуците. След като и те станат готови, ги изсипваме в дълбокия съд, прибавяме изпържените картофи, доматите, соевият сос и всички подправки.

  • 7

    Объркваме добре и изсипваме в сача.

  • 8

    Връщаме го за 15 - 20 мин. във фурната.

  • 9

    Вече готовият сач го вадим и поставяме на стойката за сервиране.

  • 10

    За по-голям разкош настъргах малко кашкавал отгоре.

Коментари(14)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Подреди по: Най-нови | Най-стари
14
Мария Георгиева
28.12.2013 | 23:59
Отговор на коментар #6 от Desislava Stoyanova:
Здравейте, Десислава Стоянова!Кое по точно не Ви е ясно? Последователно всичко се приготвя по отделно и се смесва в дълбок съд/тенджера/ за да може по лесно да се обърка и овкуси и се изсипва вече всичко в сача и се слага за 15-20 мин. във фурната.
13
Ralica Hristova
03.07.2013 | 16:21
голяма красота :)
12
Maia
15.05.2013 | 14:48
Отговор на коментар #7 от ruslana:
Така е и аз много обичам ястия на сач.
11
Maia
15.05.2013 | 14:47
Ето какво ще си приготвя довечера:)
10
Svetlozara
11.04.2013 | 15:47
има ли сач, няма нужда от повече реклама! :)
9
Прекрасно,ще е много вкусно,сигурна съм!
8
Velinaa
26.03.2013 | 17:11
страхотно изглежда и съм убедена че ще е невероятно вкусно
7
ruslana
12.03.2013 | 14:51
Думата "сач" ми стига за да разбера,че е невероятно вкусно!
6
Desislava Stoyanova
06.03.2013 | 14:38
МНого вкусно изглежда,ама пчоти нищо не ми стана ясно от рецептата.
5
Сачът се слага в гореща фурна защото иначе месото изсъхва.
4
Мария Георгиева
24.01.2013 | 23:30
Въпрос на вкус.
3
zvetanka ivanova
24.01.2013 | 22:54
Може и без бекон според мен.
2
Мария Георгиева
24.01.2013 | 17:45
Всеки сам по себе си е вкусен.Различни вкусове.
1
kalinka kalinkova
24.01.2013 | 11:44
Правила съм но малко по различен.
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Млечен крем с гарнитура
    15 мин.
  • Треска, панирана с бира
    15 мин.
  • Нудълс със сирене
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
"Няма такова нещо като "лоша бира", просто някои имат по-хубав вкус от останалите." Били Картър
  • Телешко месце с гарнитура от авокадо, картофки и свежа салата
  • Сладките салами са едни от най-вкусните десерти :)
  • Картофки, ама по-така ;)
  • Ето и няколко варианта за мекици, за да не се чудите какво да си приготвите за закуска
  • Малки кашкавалени соленки :)
Жена и мъж се карат.  Жената: - КАКВО искаш? Мъжът: - Нека си спестим 1 час - напрво ми кажи какво искам...