Отрежете 5 см парче от ананаса и го рендосайте върху купа. Добавете ситно нярязания (може и рендосан) пресен джинджифил, олиото, соевия сос и пипера. Разбъркайте и добавете пресния лук и месото.
Постарайте се да покриете месото с маринатата. Оставете на стайна температура за 10 минути.
Втрийте останалия червен пипер в парчето ананас.
Загрейте скарата на средна температура. Сложете месото за по 3 минути от всяка страна, само колкото топлината да премине през парчето. Гриловайте и сместа с лук и ананас, в която престоя месото.
Някои скари имат място за зеленчуци, ако нямате, използвайте метална плоскост, на която да запечете много закратко зеленчуците, без те да паднат отвътре на скарата. 2-3 минути са достатъчни.
Разбъркайте зеленчуците с къри пастата и сервирайте месото със зеленчуковата гарнитура.
Втори вариант: Можете да изпечете само месото, а за гарнитура да си направите свежа салата от ананаса.