Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Свински шницел със сос

Свински шницел със сос
Източник: Thinkstock / Guliver
Добави в Моят Кулинар
Тип ястие:основно
Кулинар:
Рейтинг: 0
(още не е оценена)
време
40 мин.
порции
Промени
Рецептата е умерено трудна
Начин на приготвяне
  • 1

    Смесете галетата и брашното. Овкусете със сол и пипер. Сложете яйцата в друга купа и го разбийте.

  • 2

    Сгорещете зехтина в тиган. Потопете свинските шницели първо в яйцата, после в сухата смес и пържете до златистокафяво. Нужни са около 5 минути за всяка страна.

  • 3

    След като извадите пницелите, в същата мазнина запържете гъбите и лука.

  • 4

    Добавете водата и кубчето телешки бульон. Гответе около 20 минути под капак.

  • 5

    Смесете нишестето и квасената сметана. Изсипете сместа в ястието.

  • 6

    Смесете нишестето и квасената сметана. Изсипете сместа в ястието.

Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Млечен крем с гарнитура
    15 мин.
  • Треска, панирана с бира
    15 мин.
  • Нудълс със сирене
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
"Няма такова нещо като "лоша бира", просто някои имат по-хубав вкус от останалите." Били Картър
  • А какво е есента без тиквените сладкиши?
  • Картофки, ама по-така ;)
  • Ето и няколко варианта за мекици, за да не се чудите какво да си приготвите за закуска
  • Сладките салами са едни от най-вкусните десерти :)
  • Телешко месце с гарнитура от авокадо, картофки и свежа салата
- Скъпа, какво има за вечеря? - Днес сготвих Крайно Мързеливи сарми... - Какво пък значи това? - Ами, зелевите листа са в буркан,...