Нарязаното месо се запържва, добавят се лукът и морковите, нарязани на кубчета.
Нарязаното месо се запържва, добавят се лукът и морковите, нарязани на кубчета.
След 5 минути и гъбите, нарязани на филийки, млените домати, брашното, подправките и виното.
След 5 минути и гъбите, нарязани на филийки, млените домати, брашното, подправките и виното.
Долейте малко вода - около 1 ч.ч.
Долейте малко вода - около 1 ч.ч.
Нарежете кренвирша на полумесеци и добавете и него към ястието.
Нарежете кренвирша на полумесеци и добавете и него към ястието.
Разбъркайте добре и сипете цялата смес в гювеч. Печете на 200 градуса, около 40 минути или до готовност.
Разбъркайте добре и сипете цялата смес в гювеч. Печете на 200 градуса, около 40 минути или до готовност.