Тъй като днес е събота, искаме да ви предложим 3 рецепти, които ние определяме като част от любимите ни.
Плодово „Гаспачо“
Ако обичате вкуса от смесването на плодове и колбас, то това е вашата рецепта. Плодовата сладост наистина много добре се допълва от вкуса на прошутото. Можете да сервирате напитката и след вечеря. Плодовете се поднасят често под формата на десерт.
Пица калцоне с гъби и бекон
Това е един много вкусен вариант за пица. Всеки у дома ще остане доволен, ако го приготвите за вечеря.
Сладолед с шоколадов мус
Винаги е по-добре сами да си приготвим топинга, вместо да използваме хиперзахарния топинг, който се продава в магазина. Направете си шоколадов мус по тази рецепта. Сладоледът ще придобие още по-апетитен вид.