Сложете канелата в 300 мл вода и я оставете да заври.
Размийте царевичното брашно в 2 с.л. студена вода.
Добавете с непрекъснато бъркане размитото брашно към канелената вода и оставете супата да поври за няколко минути.
Прибавете бялото вино и намалете котлона, така че са се сгорещи, но да не завира.
Отделете жълтъка и белтъка от яйцето. Разбийте жълтъка с пудрата захар и ги добавете в супата.
Загрейте вода на котлона. Разбийте белтъка на сняг, поръсете го с пудра захар и леко разбъркайте.
С помощта на мокра супена лъжица оформете мънички целувки. Пуснете целувките във врящата вода, оставете ги за 5 минути да стегнат. Извадете ги с решетъчна лъжица и ги пуснете в супата.